Груминг общество – България

Грумингът е наша обща страст!

Професията фризьор на кучета – грумър, както се нарича по света, се разраства у нас с бързи темпове. А грумингът на обемни козини е предизвикателство, което изисква опит и майсторлък.

Като хора с голям опит в работата със специални козини, натрупали с десетилетия знания от множество обучения и семинари в България и в чужбина, смятаме че е наш дълг да разпространим знанията, които сме успели да натрупаме.

Скъпи приятели,
за нас е чест да ви представим нашето Груминг общество, създадено от грумъри за грумъри с цел да подпомогне напредъка в професията.

Създадохме това Общество, за да обединим ентусиастите зоофризьори, за да напредваме заедно като се учим един от друг и от майстори, които ще каним на нашите обучения от чужбина.

Убедени сме, че българските грумъри имат огромен потенциал и ще работим за това да ставаме все по-добри в нашето изкуство. Вярваме, че България има какво да покаже пред света и ще работим за това да има своите състезатели на големите международни форуми.

Груминг общество – България

Нашето общество цели да бъде тинк-танк – място за споделяне и трупане на знания, група за развитие и взаимопомощ.

Хората, които се нагърбиха с немалката организационна работа от името на инициативната група, ще работят за постигането на тази цел сериозно и отговорно.

Главен координатор e Вера Дограмаджиева:

Вера е майстор грумър с над 25 години стаж. Работи от 1996г. и е собственик на салон Grooming Studio Vera. Безспорен авторитет в работата с обемни козини, победител в редица състезания, обучавал някои от най-добрите български професионалисти.

Координатори:

Емилия Джирдова – груминг салон GK grooming

Татяна Велчева – груминг салон Лапичка

Ана Яневска – груминг салон AJ grooming

Цвета Иванова – груминг салон Cveti groom Handmade room

Аделина Банакиева – координатор събития и логистика

Инициативна група:

д-р Моника Стефанова – ветеринарни клиники July Vet

д-р Калина Кандулкова – училище за кучета Послушен

Полина Димитрова – груминг салон Polly’s Grooming Place

Тодор Ангелов – Dream Dogs Bulgaria

Кирил Тодоров – Divus Raw Dog Food

Стела Райчева – Пудел.БГ

Пламен Бачовски – Murfin Poodles

Дейвид Иванов

Как да станете част от Груминг обществото?

Всички колеги ще бъдат добре дошли на провежданите от нас събития и членуването в нашето общество не е задължително за никого, освен за тези, които искат да бъдат част от групите за дискусии и организационните въпроси.

Всеки пожелал да бъде член на Груминг общество трябва да е готов да споделя знанията си и да участва в обсъжданията и организирането на мероприятията.

Обществото ни е отворено за всички желаещи да се развиват професионални и шоу грумъри. Добре дошли сте да се включите в нашата шарена група!

Контакти

Вера Дограмаджиева
Телефон: 088 96 42 19
e-mail: grooming.society.bg@gmail.com
Адрес: София 1231, ул. „Петко Д. Петков“ 2